Вітаємо

Батьківська категорія: Новини

Яна Сіробаба, студентка Лебединського педагогічного коледжу спеціальності «Музичне мистецтво»  стала лауреатом І ступеня Міжнародного конкурсу «GOLD EUROPE/ STARS 2020 – 2021». Конкурс проходив дистанційно за сприянням  ГО «Зірковий шлях» (України),  I&J Company  «GOLD EUROPE» (Чехія) та за підтримки регіонального представництва Українського центру культурних досліджень міністерства культури  України,  Міністерства культури Чехії котрий є відбірковим для участі у фіналі в Європі.

Серед більше  500 учасників з усього світу Яна стала переможцем у номінації вокал (відповідно вікової категорії),  відзначена дипломом лауреата та нагородою.

Музичним керівником, наставником, першим музичним помічником студентки є викладач музичних дисциплін, керівник гуртка «Світанок» Надія Михайлівна Деменко, яку також відзначили подякою. «Дякуємо Вам, що  у важкі часи ви знаходите можливість   підтримати дитячу творчості, яка закладає основу для життя покоління 21-го століття», -  зазначено в змісті подяки. Щиро вітаємо Яну Сіробабу та Надію Михайлівну! Бажаємо їм творчої наснаги, професійного зростання та нових перемог!

Оксана Колесник, заступник директора з виховної роботи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я