Молодь за здоровий спосіб життя

Батьківська категорія: Новини

«Найбільша перемога  - це перемога над собою,

 а  найганебніше – усе бути переможеним

 своїми пристрастями»

Демокріт

 

Що таке звичка? Коли людина виконує якісь дії постійно, підсвідомо у неї виникає бажання або необхідність робити їх знову і знову – це і є звичка.

Звичка є важливим аспектом життя людини, стосовно здоров’я людини,  її способу життя. Звички можуть бути корисними і шкідливими.

17 лютого 2020 року  для студентів 421 та 431  груп, разом з Грушко  Олександр Іванович провів відкриту виховну годину: «Шкідливі звички студентської молоді та способи їх подолання».

Лейтмотив виховного заходу стали слова М. Монтеня «життя саме по собі -  ні благо, ні зло; воно вмістилище і блага і зла, дивлячись по тому, що ви самі його перетворите».

Присутні висловлювали свої думки стосовно відношення до шкідливих звичок, складали прислів’я народної мудрості про шкідливість алкоголю, переглянули відео з результатами досліджень журналістів про вплив паління, вживання алкоголю та наркотиків на організм підлітків та людей в цілому, на соціальне життя людей в суспільстві, які залежні від шкідливих звичок. Все  це дає змогу краще зрозуміти, що кожен у своєму житті стоїть перед вибором власного майбутнього.

Наприкінці заходу всі студенти долучилися до флешмобу «Ми за здоровий спосіб життя»,  «Шкідливим звичкам – НІ, здоровому способу життя – ТАК!» та отримали  пам’ятки-порадники про шляхи подолання шкідливих звичок. 

Олександр Грушко, наставник 431 групи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я