Інтелектуальна гра «Найрозумніший»

Батьківська категорія: Новини

Гра не є пустою забавою, це зміст життя,

творча діяльність потрібна для розвитку.

У грі людина живе, і сліди цього життя

глибше залишаються в ній, ніж

слід дійсного життя.

К.Ушинський.

Саме такі слова стали епіграфом до інтелектуальної гри «Найрозумніший», яка відбулася 13 лютого 2019 року у затишних стінах КЗ СОР «Лебединський педагогічний коледж імені А.С. Макаренка».

Інтелектуальну гру «Найрозумніший» підготував міністр освіти і науки   СД «ОЛЕАНДА»  Владислав Жовба.

Гра відбулася з метою розвитку інтелектуальних здібностей студентів, сприяння реалізації набутих знань, умінь та навичок, розширення світогляду, пропагування престижу освіти і освіченості серед студентів, заохочування студентів до успішного навчання, виховання у студентів сміливості суджень, уміння висловлювати власну думку, розвитку вміння співпрацювати у команді.

За звання «Найрозумніший» змагалися дві команди студентів першого курсу, а саме: представники шкільного відділу у складі Іщенко Дарини (111 група), Мелаш Аліни (111 група), Мельник Надії (111група), Нижегородського Сергія (111 група), Саєнко Анастасії (112 група), Калабішки Діани (112 група), Загребельної Валерії (112 група), Терещенка Дениса (112 група)  та представники дошкільного відділу у складі Тупікіної Анастасії (511 група), Кореновської Діани (511 група), Тарана Андрія (511 гупа), Ларкіної Вікторії (511 група), Статкевич Анастасії (211 група), Товчигречки Руслани (211 група), Склярової Марини (211 група), Гримайло Карини (211 групи).

Гра складалася з дев’яти турів: «Розминка», «Калейдоскоп удачі»,         «Брейн-ринг», «Магічні сходинки», «Мова жестів теж прекрасна», «Народ скаже, як зав’яже», «Дуель», «Разом, швидше, правильно», «У рідному краї  й серце співає».

Варто зазначити, що запитання були не з легких, що цілком у дусі інтелектуальних ігор, але студенти коледжу на достатньому рівні продемонстрували неабиякі знання, інтелект, ерудицію, кмітливість та винахідливість.

Під час заходу звучали музичні вітання у виконанні  студенток 311 групи Яни Сіробаби та Юлії Берест (керівник Надія Деменко).

Майстерно виконали свої ролі  ведучі інтелектуальної гри  Клименко Вікторія  та  Жовба Владислав.

Наприкінці гри президент СД «ОЛЕАНДА» Валерія Петренко подякувала учасникам гри за активну участь та висловила щирі сподівання на ще не одну таку цікаву й дружню зустріч.

Під час заходу панувала доброзичлива й невимушена атмосфера.

У  результаті перемогла команда дошкільного відділення, а друге місце посіла команда шкільного відділення.  Обидві команди були нагороджені  грамотами та солодкими призами.

Бажаємо учасникам гри подальшого зростання та інтелектуального розвитку.

В.  Жовба

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я