Інформаційно-просвітницька акція «Ми за здорове харчування!»

Батьківська категорія: Новини

Здорове, правильне харчування є одним з найбільш значущих аспектів способу життя людини і факторів його здоров’я. Давня мудрість говорить: «Ми є те, що ми їмо».

Всесвітній день здорового харчування відзначається щорічно 16 жовтня у 50 країнах світу. Здорове харчування — це не тільки гарне самопочуття й позбавлення від багатьох недуг, міцна нервова система й нормалізація ваги, але і любов, і повага до себе, це прагнення до здорового та довгого життя.

Напередодні цього дня у коледжі міністром соціальної політики Бабак Юлією та міністром охорони здоров’я  Клюс Світланою під керівництвом соціального педагога Коваленко С.Л. була проведена акція «Ми за здорове харчування!».

Мета акції – навчити студентів розпізнавати корисні та некорисні продукти,  робити висновки про набір страв для здорового харчування, наслідки неправильного харчування, формувати навички та компетентності свідомої споживчої поведінки та культури здорового харчування.

Кожен учасник акції отримав яблуко як символ здорового харчування та пам’ятку «Піраміда здорового харчування».

Харчуйтеся правильно, не шкодуйте часу на приготування здорової свіжої їжі, відмовляйтеся від  швидкого харчування і ви істотно зміните своє життя на краще!

Світлана Коваленко

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я