Флешмоб «Країна дитинства»

Батьківська категорія: Новини

Ніде і ніколи, ні в одному місті світу, ти вже мені повір,

це правда, зірки не світять так яскраво та привабливо,

як у місті дитинства.

Дитинство – це світ бурхливої нестримної фантазії, уяви, загадкових чудес, великої любові до секретів і таємниць, відважних пригод, а також чарівних казок та історій, без яких у світі було б сумно.

Всі ми разом із дитинства, країни радості, безтурботних днів, щирої дитячої дружби, батьківського тепла та маминої ніжності. Не секрет, що діти – це квіти Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий скарб, безмежна радість та щастя.

В рамках декади циклової комісії викладачів дошкільної, соціальної педагогіки, психології та окремих методик 30 вересня 2019 року на базі закладу дошкільної освіти «Ромашка» був проведений дитячий флешмоб «Країна дитинства», який був присвячений Дню дошкілля. Творчо, весело, креативно організували та провели цей флешмоб студенти Мірошниченко А. (231 група) та Шведченко Ю. (232 група) під керівництвом викладачів Завалій Н.П. та Шульги О.О. У флешмобі взяли участь діти старших груп «Пролісок», «Веселий експрес» та «Барвінок». Сьогоднішній день якнайкраще сприяв веселим дитячим забавам на свіжому повітрі, тому цей захід проходив у парковій зоні поблизу дитячого садочка «Ромашка». Веселий флешмоб згуртував учасників дійства, діти з задоволенням приймали в ньому участь. Щасливі обличчя дошкільнят, погляди, що захоплюють та неперевершена дитяча безпосередність не лишила байдужими жодного, хто був присутнім на заході.

Дякуємо за співпрацю адміністрації садочка «Ромашка», музичним керівникам Тарасенко А.О., Бойко І.І. та вихователям дошкільного закладу.

Країна дитинства… Весела, гомінка, швидкоплинна вітала сьогодні усіх дітлахів.

Викладач О. Шульга

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я