12 грудня 2017 року в рамках акції «16 днів проти насильства» практичним психологом Баль О. В. та студентами 241 групи була проведена година спілкування для студентів 511, 211, 222 групи спеціальності «Соціальна робота» та «Дошкільна педагогіка» «Насильство: про це варто знати».

 

Година спілкування мала на меті посилити інформаційно-просвітницьку роботу, яка направлена, в першу чергу на розширення та поглиблення знань про всі види насилля (психологічне, сексуальне, економічне, фізичне); привернути увагу студентської молоді до актуальної на сьогоднішній день проблеми подолання насильства у сім’ї і жорстокого поводження з дітьми, а також донести до присутніх розуміння того, що насилля є порушенням прав людини.

В ході години спілкування було наголошено на тому, що останнім часом особливо гостро постала проблема булінгу та кібербулінгу, на яку потрібно звертати увагу психологам, педагогам, батькам. Кібербулінг може призвести до депресії, знервованості, небажання займатися діяльністю. Тож під час зустрічі студенти розширили свої знання про види кібербулінгу, переглянули цікаві відеоролики що до даної проблеми, розробили поради для молоді «Як захистити себе в мережі Інтернету»

На завершення роботи студенти поділилися своїми думками, як можна захистити світ від всіх форм насильства, щоб зберегти честь і гідність людини.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я