Уже традиційними стали походи викладацько - студенської громади ВКНЗ СОР «Лебединське педагогічне училище імені А.С. Макаренка» на активний  відпочинок до лісопарку. Цього разу День здоров’я  був присвячений Дню фізкультурника.

 

Зранку студенти всіх груп разом із наставниками, викладачами та адміністрацією училища з усім необхідним для туристичного походу вишикувались в колону , одягнувши сині та жовті бандани, утворюючи таким чином живий прапор,  що почав рухатися вулицями міста.


Біля пам’ятника Героям Небесної Сотні та Героям АТО активісти студентської держави «ОЛЕАНДА» поклали квіти, а потім всі учасники маршу виконали Державний Гімн України.  Покладання квітів також відбулося до пам’ятника Т. Г. Шевченка, до Братської могили Героям Другої світової війни ( у сквері на вул. Партизанській ) та біля Меморіалу Слави у лісопарку.


Після урочистої ходи студенти попрямували до лісопарку, де  директор училища Л. М. Кірдіщева привітала всіх присутніх і відкрила свято. Працівник міського відділу культури О. Демиденко виконала Гімн спорту. Слова привітання студентам та викладачам виголосив і начальник міського відділу у справах сім‘ї, молоді та спорту К. Забуга.

Ведучі свята А. Вакуленко та В. Шаповал оголосили програму свята, яка була дуже насиченою: «Веселі старти» ( підготували та провели викладачі фізичного виховання Є. Є. Ліщина та В. С, Костромцов ), туристичний конкурс ( підготували та провели викладач фізичного виховання О. І. Грушко та голова студентської профспілки А. Б. Полуйко), представлення груп І - го  курсу ( підготували першокурсники разом зі своїми наставниками Л. В. Бідною, Н. В. Михайленко, О. М. Степаненком, Л. О. Перевозник, О. Л. Степанковою, О. М. Щуцькою, І. В. Сітарською ), конкурс куренів та каш. Команди студентів від кожної спеціальності та від кожного куреня заповзято змагалися зі  стрибків у мішках, зведенні наметів на швидкість, зав’язування вузлів, різні види змагань з м’ячами.


Журі у складі директора училища Л. М. Кірдіщевої, заступника директора з виховної роботи О. М. Магаляс, завідуючого шкільним відділенням М. В. Бендюга, керівника фізичного виховання училища С. А. Романенка, студентів -  активістів А. Вакуленка та  В. Шаповал визначило переможців у конкурсах на найсмачнішу кашу та на найбільш оригінальне облаштування куренів.


Призові місця у зазначених конкурсах посіли студенти 111, 121, 131, 141 груп ( наставники Л. В. Бідна, О. М. Карпенко, Л. Г. Шамрай, С. Б. Венгеровський -  І місце ), 531, 521 груп ( наставники В. В, Криворука, Н. І. Забуга - ІІ місце ), 311, 341 груп ( наставники І. В. Сітарська, Н. М. Деменко - ІІІ місце). Переможці були відзначені грамотами та солодкими призами.

Переможці  всіх видів конкурсів та змагань були відзначені грамотами та солодкими призами якого теж були відзначені грамотами та солодкими призами.

Дивіться повний фото-звіт

Міністр інформації СД «ОЛЕАНДА» Д. Логвиненко

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я