У лютому в педагогічному училищі відбулася презентація спеціальності «Дошкільна освіта». В тісній співпраці зав відділення Чередніченко Наталії Миколаївни та викладачів і студентів спеціальності «Дошкільна освіта» була організована віртуальна подорож у країну Дошкілля.

Відкрили двері у казкову країну вихованці хореографічного колективу «Шарм». 

Мальвіна і Буратіно, з роллю яких успішно впорались студенти Гриненко М. (231 гр.) та Обуховська А. (241 гр.), провели стежками майбутньої професії, навчили Карабаса_барабаса (Пальчик В. (241 гр.)) гуманному відношенню до оточуючих, засудили хитрість і підступність Кота Базиліо та Лисиці Аліси (Жовтоніжко В. та Макошенець О. (241 гр.)), визначили значимі і важливі якості особистості сучасного педагога. (0868)


В ході заходу була доведена значимість вивчення педагогіки, психології, окремих методик.  


Свої творчі здібності презентували студенти 222 та 232 груп. Феєричними стали виступи Приходченко А., Чиж Т. та виконання степ-аеробіки. 


Буратіно вдалось виростити символічне дерево побажань, яких долучились адміністрація училища та гості. Вони зав’язали стрічечки і висловили побажання студентам і викладачам спеціальності «Дошкільна освіта». Студенти вручили Наталії Миколаївні ключ до їхніх сердець. 


Яскравим завершенням цього дійства було створення символічного сонця, адже саме педагога можна порівняти з сонцем, яке випромінює людське тепло!


Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я