«Учитель - музичний інструмент, який творить мелодію людської

гармонії, що впливає на душу людини»

Уже традиційно у коледжі з 15 по 26  березня 2021 року проходить  декада циклової комісії викладачів музики, співів, музичних інструментів та спеціальних музичних дисциплін з методиками навчання.

Цього року більшість заходів циклової комісії спрямовані на популяризацію спеціальності 014 Середня (Музичне мистецтво) серед учнів загальноосвітніх та музичних шкіл, гуртківців будинків творчості. З цією метою було виготовлено інформаційний буклет про спеціальність, відзнятий відеоролик про спільну роботу в освітньому процесі викладачів та студентів спеціальності. Матеріали розміщені в  інтернетресурсах з метою ознайомлення майбутніх абітурієнтів з особливостями цієї професії.

Під керівництвом Г.І. Кан, викладача музичних дисциплін, разом зі студентами 311, 321, 331 та 341 груп та їх наставниками (О. Баль, І. Рожко, Н. Деменко, О. Марченко), виготовили і розмістили на інформаційному «паркані» коледжу «Мистецький календар». Календар містить цікаві дані про важливі дати в мистецькому житті, дні народження видатних композиторів, співаків, художників, митців кіно та театру з QR-кодами. Запрошуємо всіх зацікавлених осіб ознайомитися з цими матеріалами.

 

Гура В. В., голова циклової комісії

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я