З 26.10.2020 по 06.11.2020 року в коледжі пройшла запланована декада циклової комісії математики,  фізики, інформатики, інформаційних технологій та методик навчання. Зважаючи на карантинні обмеження, заходи під час цієї декади були проведені з використанням дистанційних технологій, відеоконференції забезпечені за рахунок Google Meet, взаємодія зі студентами відбувалася через Google Classroom та інші додатки Google.

Так 27-28 жовтня 2020 року викладачі циклової комісії взяли участь в VІ науково-методичній сесії фізико-математичного фестивалю «Актуальні питання фізико-математичної освіти» в рамках Концепції «Нова українська школа» (режим роботи онлайн).

28 жовтня 2020 року викладач Кірдіщева Олена Василівна провела відкрите дистанційне заняття з інформатики «Системи керування вмістом для веб-ресурсів. Етапи створення веб-сайтів. Створення та адміністрування сайту» зі студентами 111 групи.

Доля Людмила Миколаївна провела зі студентами ІІ курсів математичну вікторину “Геометрія навколо нас”, в рамках якої студенти мали підібрати та зробити фото оточуючих предметів заданої геометричної форми. Перемогу здобула студентка 321 групи Молошна Вікторія, студентка 421 групи Мірошніченко Богдана зайняла ІІ місце. Також її майстерня “Виховання у математиці” була проведена в режимі відеоконференції  Google Meet для студентів 141 групи, де студенти змогли поцінити красу математики та отримали потенціал утілити набуті знання під час роботи з дітьми.

2 листопада 2020 року викладач Минюк Ірина Михайлівна провела відкрите дистанційне заняття з фізики та астрономії «Дифракційна решітка. Вимірювання довжини світлової хвилі за допомогою дифракційної решітки. Розв'язування задач» зі студентами 521 групи.

Студентка 141 групи Прищ Алла (керівник Кірдіщев А. П.) під час проведення показового заняття з педагогічної практики з інформатики на тему “Робочий стіл комп’ютера. Значки робочого столу” продемонструвала високий рівень готовності до проведення занять інформатики зокрема і в дистанційній формі, застосувавши під час заняття різноманітні методи та інтернетресурси.

Також студенти першого курсу взяли участь в олімпіаді з інформатики на сайті «На Урок»

 

Антон КІРДІЩЕВ, голова циклової комісії.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я