23 жовтня практичним психологом О. Баль та студентами 232 групи спеціальності «Дошкільна освіта» була підготовлена та проведена година спілкування для студентів 111, 211, 511 та 231 групи «Жити здорово».

 

В ході зустрічі студенти мали можливість обговорити важливу проблему сучасного сьогодення – проблему здорового способу життя. У віртуальній студії телепередачі «Жити здорово» учасники познайомились з думками фахівців  психологів, медиків, фітотерапевтів, дієтологів що до організації режиму дня, зорового харчування, отримали інформацію експертів стосовно впливу сучасних інформаційних технологій, мобільних телефонів на психічне та фізичне здоров’я людей. Студенти поглибили свої знання про кімнатні рослини, які чинять як негативний, так і позитивний  вплив на здоров’я людей та їх емоційний стан.

В ході обговорення проблеми, присутні мали можливість виконати вправу «Колесо життя», в ході якої проаналізували сфери власного здоров’я, та дійшли до висновку, що їм потрібно працювати над їх вдосконаленням. Студенти також були залучені до активних форм роботи у творчих групах – з’ясували вплив різних факторів на стан здоров’я людини, а також створили «Шлях здорового способу життя».

В ході зустрічі присутні дійшли до єдиної думки: здоров’я залежить від способу життя людини. Здоров’я – найбільша цінність у житті кожного з нас!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Олена Баль

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я