18 жовтня європейська спільнота відзначала Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який був започаткований 2007 року Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми.

Протидія цьому ганебному явищу є основним завданням сьогодення. Жертвою торгівлі людьми може стати кожен, а знання – ефективний інструмент протидії.

Щоб привернути увагу, розповісти про ризики, на які наражаються українці, у коледжі студентами 3 курсу спеціальності «Соціальна робота» Жовбою Владиславом та Клименко Вікторією була проведена  інформаційна хвилинка «Зупинимо торгівлю людьми разом!».

 В цей день у нашому місті проходила акція «Walk for Freedom/Хода за свободу» – мовчазна і мирна хода, у якій брали участь і студенти спеціальності «Соціальна робота». Акція приурочена Європейському дню боротьби з торгівлею людьми та спрямована на підняття рівня обізнаності населення щодо цієї проблеми. Під час ходи колони студенти роздавали перехожим інформаційні буклети стосовно протидії торгівлею людьми.

Пам’ятайте: стати жертвою торгівлі людьми може кожен, незалежно від статі, віку, рівня освіти чи кваліфікації!

Тому, лише об’єднавши зусилля, ми зможемо подолати проблему торгівлі людьми у суспільстві!

Світлана Коваленко

 

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я