Нові завдання  освіти в Україні визначають нові пріоритети навчання і виховання, потребують формування ініціативної особистості, здатної до раціональної творчої праці.   Нагальною потребою сучасної системи освіти при викладанні біології є активізація пізнавальної діяльності студентів шляхом впровадження нових форм роботи, що забезпечують розвиток особистості кожного студента.  Проблема полягає в тому, що більшість студентів відрізняється об’єктивним неприйняттям біології, вважаючи її складною наукою. Тому виникає необхідність пошуку таких прийомів  організації освітнього процесу, щоб у студентів виникло бажання зрозуміти і вивчати біологію.

З метою активізації пізнавальної діяльності студентів, узагальнення і систематизації знань з основних понять біології,  формування вмінь використовувати здобуті теоретичні знання на практиці, вміння приймати правильні рішення, логічно мислити, працювати в колективі, 10 квітня 2019 року  в рамках декади циклової комісії викладачів природничих дисциплін з методиками навчання  відбулася інтелектуальна гра «Знавці біології»

У змаганні брали участь дві команди студентів I курсу, а саме команда  студентів 411 групи,   у складі Залівохіної Катерини, Козлової Ярослави, Грушко Михайла, Мельника Олександра, Шаповалова Дмитра, Сосєдко Богдана, Харченко Ярослава, Храпача Тараса   та команда 511 та 211 груп у складі Тупікіної Анастасії, Кореновської Діани,  Гетьман Марини, Долженко Валерії, Статкевич Анастасії, Товчигречки Руслани, Склярової Марини, Левченко Лілії.


Гра складалася з восьми турів: «Розминка», «Біологія +», «Лаборанти-шукачі», «Хто я?», «Цитологи», «Зашифроване слово», «Чорна скринька», «Відеобитва».


Варто зазначити, що запитання були не з легких, що цілком у дусі інтелектуальних ігор, але студенти на достатньому рівні продемонстрували  знання, інтелект, ерудицію, кмітливість та винахідливість.

Під час заходу звучали музичні вітання у виконанні  студенток 311 групи Яни Сіробаби та Луць Олени (керівник Надія Деменко).


Майстерно виконали свої ролі  ведучі інтелектуальної гри  Цикало Валерія  та  Лизогубова   Анна.


У  результаті команди отримали однакову кількість  балів.  Обидві команди були нагороджені  грамотами та солодкими призами.


Інтелектуальну гру підготувала викладач природничих дисциплін  Жовба О.А.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я