Кожна молода людина, яка стоїть на порозі сімейного життя, мріє про те, щоб воно було щасливим. Запорукою особистого щастя багато хто вважає створення сім’ї, бо ніхто в світі ще не вигадав моделі особистого щастя без кохання, без сім’ї. Готовність бути дружиною (чоловіком), матір’ю (батьком) перевіряється тільки життям, яке інколи надзвичайно суворо екзаменує. Хто і як може визначити готовність до сімейного життя?

Студенти 232 групи разом із наставником Юлією Володимирівною Костиркою спробували дати відповідь на це та інші питання, провівши виховний захід у рамках клубу-лекторію «Сімейна абетка» на тему: «Вміння і навички чоловіка та дружини».

Ведучі заходу Чут Олена, Приходько Анастасія, Твердохліб Марина, Горобій Валерія, Лисенко Альона, Парфило Люба докладно розповіли про обов’язки чоловіка перед дружиною та дружини перед чоловіком. Окремо звернули увагу на пріоритетні якості, які висувають люди один до одного, на обов’язки подружжя у вихованні дітей та визначили недоліки, які потрібно попередити в процесі створення щасливої родини.

На заході була присутня начальник міського центру соціальної служби Наталія Олексіївна Кисла, яка розповіла про роботу служби та про сім'ї, з якими працює служба. Наталія Олексіївна закликала молодь бути свідомими  батьками, будувати свої сім'ї на коханні, взаєморозумінні, повазі та порядності.

У ході заходу студенти обговорювали проблемні ситуації, виконували вправи «Пріоритети», «Роль матері та батька в родині», висловлювали власні думки з даної проблеми. Захід пройшов у теплій та затишній атмосфері.

Ю.В. Костирка,

наставник 232 групи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я