20 грудня 2018 року  в Сумському державному університеті відбувся ІІ (обласний) етап ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка серед студентів закладів вищої освіти.

Учасників конкурсу щиро привітали директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія ГРОБОВА, перший проректор Сумського державного університету Василь КАРПУША та голова журі конкурсу, завідувач кафедри журналістики та філології Сумського державного університету Олена ТКАЧЕНКО.

У конкурсі взяли участь 70 студентів. Це представники закладів вищої освіти м. Суми та Сумської області.  Конкурс проводився  за чотирма рівнями. За результатами було визначено по три переможці (12 осіб) для участі у фінальному етапі.

Переможцем серед студентів спеціальностей гуманітарного рівня ЗВО І-ІІ р.а. стала студентка 531 групи ПЕТРЕНКО Валерія, яка посіла І місце. Готувала студентку до конкурсу викладач української мови КАРПЕНКО Олена Михайлівна. Бажаємо студентці та викладачу перемоги в загальнонаціональному етапі!

Саме Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка сприяє вшануванню творчої спадщини Великого Кобзаря, виявленню  творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу,  вихованню в молодого покоління поваги до  мови і традицій свого народу.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я