«Життя саме по собі – ні благо, ні зло;

воно вмістилище і блага, і зла, дивлячись по тому,

на що ви самі його перетворите».

Мішель Екем де Монтень

У сучасному суспільстві почали загострюватись проблеми, які пов’язані з тютюнопалінням, наркоманією та алкоголем. На сучасному етапі розвитку ці звички стали дуже розповсюдженими серед підростаючого покоління, студентської молоді. Шкідливі звички впливають на формування сучасного та майбутнього суспільства. На даний час ця проблема набула глобальності. Ідучи по вулиці, можна зустріти підлітків та дітей молодшого шкільного віку з цигаркою в руці, і це вже стало нормою. З яких причин так швидко поширюється нікотинова залежність - поки не відомо. Можливо, це вплив нашого суспільства? Але тоді виникає питання, якщо на підлітків впливає їх соціальне оточення, тоді хто впливає на студентську молодь і дорослих людей? Саме проблематику цих питань вдалося розкрити студентам 122 групи під час проведення 10 грудня 2018 р. відкритого засідання «Університету здоров’я. Молодь України за здоровий спосіб життя» під керівництвом наставника Соловей Г.С.


Під час проведення заняття студенти мали змогу висловити свої думки з таких проблемних запитань: «У чому сенс життя?», «Алкоголізм, наркоманія, паління – шкідливі звички чи хвороба?»

У кінці заняття можна було почути такий висновок: «Більшість випадків споживання шкідливих засобів молодими людьми пов’язана з бажанням покращити свій настрій, і причиною, через яку вони вперше стали їх вживати (спиртні напої, сигарети, наркотики), є бажання спробувати. Ми запевняємо вас – цього робити не варто, вибирайте спорт, вибирайте незаплямоване здоров’я».

Отож, присутні студенти-слухачі змогли для себе визначити найголовніше правило – потрібно не починати вести нездоровий спосіб життя, адже це до добра не приводить.

Пам'ятайте: здоров'я, справжня радість життя і щастя не сумісні з тютюном, наркотиками і спиртними напоями. Живіть здоровим життям! Дайте змогу вашим дітям і онукам народитись здоровими і щасливими!


Наставник групи Соловей Г.С.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я