ВІД СЕРЦЯ ДО СЕРЦЯ ХАЙ ЙДЕ ДОБРОТА!

Батьківська категорія: Новини

31 березня 2014 року студенти 531 групи спеціальності «Соціальна педагогіка» під керівництвом викладачів Коваленко С.Л. та Щуцької О.М.  відвідали Відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів Тростянецького районного територіального центру соціального обслуговування.

 

З відділенням, напрямками роботи, документацією ознайомила студентів завідуюча Відділення соціальної реабілітації дітей-інвалідів Малініна Людмила Василівна.

Студенти спостерігали заняття «Іграшки» (молодша група), проведене вчителем - реабілітологом Бойко Діаною В’ячеславівною.


Студенти мали змогу познайомитись з виставкою творчих робіт дітей-інвалідів «Людям на радість, а нам для душі». Вихованці також показали свої таланти. На згадку про зустріч студенти вручили невеличкі подарунки дітям і організували солодкий стіл.


Окрім знайомства з Відділенням,  студенти відвідали Музей шоколаду, садибу Голіцина та  Алею закоханих.


Для майбутніх соціальних педагогів є дуже важливим проходження соціально-педагогічної практики на базі таких відділень, адже це готує їх до майбутньої професійної діяльності, формує соціальну компетентність.

Коваленко С.Л.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я