Марш пам’яті з нагоди 70-ї річниці перемоги у Другій світовій війні та День здоров’я

У ВКНЗ СОР «Лебединське педагогічне училище імені А.С.Макаренка» перевага надається активним формам виховної роботи зі студентами, що передбачають самостійну або спільну з педагогічним колективом роботу студентів, набуття ними соціального досвіду, сприяють формуванню національної свідомості, критичного мислення, ініціативності, творчого підходу до справи, відповідальності за свої дії та вчинки.

28 травня цього року за ініціативи активістів студентської держави «ОЛЕАНДА» та членів студентського історичного наукового товариства (керівник Венгеровський С.Б.) були проведені загальноучилищні Марш пам’яті з нагоди 70-ї річниці перемоги у Другій світовій війні та День здоров’я.


Мітинги пам’яті за загиблими у роки Другої світової війни відбулися на подвір’ї навчального закладу, у сквері Радянської Армії та біля меморіалу Слави.


«Веселі старти», квест, конкурс польових каш та творчий конкурс між куренями відбувся у рамках Дня здоров’я, який підготували та провели разом зі студентами викладачі фізичного виховання.


 

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я