Засідання педагогічної ради

25 лютого 2020 року відбулося чергове засідання педагогічної ради КЗ СОР «Лебединський педагогічний коледж імені А.С. Макаренка», на якому розглянуто питання використання сучасних виховних технологій в освітньому  процесі коледжу та   підвищення якості знань студентів при вивченні математики, фізики та інформатики.

Про використання сучасних виховних технологій у процесі ціннісного становлення студентської молоді в системі моніторингової оцінки якості освіти доповіла заступник директора з виховної роботи Колесник О.В., яка здійснила моніторинг використання наставниками академічних груп сучасних виховних технологій та ознайомила з аналізом ціннісних орієнтирів студентської молоді в  освітньому процесі.

В обговоренні голова МО наставників академічних груп Жовба О.А. та наставники груп Бідна Л.В., Степнкова О.Л., Турченко А.М. зупинилися на моніторингу формування національних, духовно-моральних цінностей студентів. Відбувся обмін досвідом використання сучасних виховних технологій у формуванні ціннісних орієнтирів та вироблені рекомендації щодо реалізації програми «Нова українська школа» у поступі до цінностей» з метою підготовки студентів до роботи  в сучасному освітньому середовищі.

Завідувач шкільного відділення Бендюг М.В. проінформував про моніторинг якості знань студентів при вивченні математики, фізики та інформатики як основи формування ключових освітніх компетентностей у системі підготовки майбутніх фахівців. 

Відповідальний секретар  приймальної комісії Таран В.О. ознайомила педагогічний колектив з Положенням про приймальну комісію КЗ СОР «Лебединський педагогічний коледж імені А.С.Макаренка» та з Правилами прийому на навчання для здобуття освітно-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра КЗ СОР «Лебединський педагогічний коледж імені А.С.Макаренка».

Після обговорення питань ухвалено рішення.

Оксана Колесник, заступник директора з виховної роботи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я