Новорічне свято в коледжі

Новий рік іде горами, у червоних чобітках. 

Сяють ясними вогнями, скрізь ялинки по хатах.

Казку в гості кличуть люди, так ведеться споконвік.

День, який почнеться з чуда, буде щедрим цілий рік.

Напередодні Нового Року всі люди чекають новорічного дива, подарунків та сюрпризів.  Всі активно готуються до цього теплого і веселого свята. Свято Нового року  завітало і до нас у гості. Естафета святкувань розпочалася із запальної дискотеки та розважальної програми, яку приготували випускники нашого коледжу Костянтин та Олена Демиденки. Студенти мали змогу розважитися та гарно провести час у колі друзів. Розважальна програма включала в себе  підведення підсумків конкурсу новорічних композицій «Казкова казка коледжу»: І місце – 211 група,  ІІ місце – 121 група, ІІІ місце – 221 група, учасники отримали дипломи та солодкі призи, окремо СД «ОЛЕАНДА» відзначила  411 групу, 132 групу  та 541 групу.

Студенти-активісти, а саме: Валерія Петренко, Леся Родак,  Юлія Бабак (541 група), Максим Безуглий (411 гр.), Богдан Сосєдка (421 гр.), Назарій Радчук (141 гр.) разом із культорганізатором коледжу Людмилою Щербань створили  новорічну казку дітям викладачів та працівників нашого коледжу.  Малеча  разом із казковими героями грали у веселі ігри,  танцювали запальні танці та хороводи. Дітлахи ще надовго запам’ятають цю зустріч, а ми  не забудемо їхні радісні та щасливі посмішки.

Дякуємо всім активістам та СД «ОЛЕАНДА» за допомогу у створені затишної новорічної фотозони. Всі бажаючі мали змогу зробити гарні та незабутні фото на згадку.

 

Хай здійснює бажання Рік Новий,

Нехай країна наша процвітає,

З чудовим святом, радості і мрій,

Ми щиро і сердечно Вас вітаєм!!!

 

                                                   Людмила Щербань,культорганізатор коледжу

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я