Сім’я – це простір без насильства!

12 грудня 2019 року на базі ЦРБ в рамках акції «16 днів проти насильства» студентами 232 групи спеціальності «Дошкільна освіта», практичним психологом О. Баль було проведено круглий стіл для учнівської молоді  ЗОШ села  Московський Бобрик «Насиллю в сім’ї скажемо: ні!».

У цікавій та доступній формі студенти ознайомили учнів із основними видами та формами прояву домашнього насильства, законами, які захищають права дитини поінформували дітей про установи та організації, які можуть допомогти їм  у разі вчинення насильства з боку рідних або інших осіб.

Студенти виступали в ролі експертів (істориків, юристів, психологів), які на прикладі розв’язання конкретної ситуації показали дітям, до кого і в які установи вони можуть звернутися в разі виникнення ситуації домашнього насильства. Присутні мали можливість переглянути відео, де почули думку журналістів, які досліджували причини виникнення насильства у сім’ї.

В ході заходу діти поділилися своїми думками про те, яку сім’ю можна вважати щасливою та розташували на родинному дереві свої «рецепти» щасливої сім’ї.

Наприкінці обговорення проблеми насильства в сім’ї присутні дійшли до єдиної думки – будь-які прояви насильства над дитиною є протиправними та жодним чином не можуть бути виправданими з боку осіб, що його вчинили. Це злочин, який несе за собою кримінальну відповідальність.

О. Баль

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я