Партнерство та співдружність – вимога часу

Батьківська категорія: Новини

16 травня 2018 року Вищий комунальний навчальний заклад Сумської обласної ради «Лебединське педагогічне училище імені А.С.Макаренка» приймав гостей: учасників обласного науково-практичного семінару завідувачів міських та районних методичних кабінетів відділів освіти Сумської області з проблеми: «Колективно-комплексна взаємодія учасників освітнього процесу в умовах реформування освіти».

Заклад презентувала заступник директора з навчальної роботи Ворона А.М., зупинившись на досягненнях колективу училища у підготовці майбутніх педагогів до роботи у Новій українській школі.


Про співпрацю ВКНЗ СОР «Лебединське педагогічне училище імені А.С.Макаренка» з відділами освіти та освітніми закладами Сумщини у методичному аспекті розповіла завідувач навчально-методичного кабінету Стеценко Н.В.

Доповідь завідувача практики Клименко Л.А. «Соціальне партнерство в організації практичної підготовки студентів» викликала у присутніх значний інтерес, адже саме у випускниках училища зацікавлені освітні заклади Сумщини.

Голова Сумського обласного центру Гуманної педагогіки, Лицар Гуманної педагогіки, методист навчально-методичного кабінету Кіріна-Радчук В.М. продемонструвала динаміку розвитку та поширення, вплив на освітній процес ідей гуманної педагогіки на Сумщині.

Учасники семінару оглянули оновлену до 130-річчя з дня народження вдатного педагога експозицію музею спадщини А.С.Макаренка та залишили відгук у книзі почесних гостей.

З особливою увагою гості закладу ознайомились з навчальними кабінетами, оснащеними за вимогами Нової української школи.

Робота обласного семінару на базі ВКНЗ СОР «Лебединське педагогічне училище імені А.С.Макаренка» буде сприяти подальшій співпраці між училищем та відділами освіти і освітніми закладами Сумщини у підготовці та підвищенні кваліфікації учителя Нової української школи.

Стеценко Н.В.,

завідувач навчально-методичного кабінету

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я