ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція для студентів магістрантів та молодих науковців «Дошкільна і початкова освіта: реалії та перспективи»

Батьківська категорія: Новини

Науково-дослідна діяльність є невід’ємною складовою становлення молодого спеціаліста. Вчитель сьогодні повинен бути новатором, слідкувати за сучасними тенденціями, бути готовим до стрімких змін. Безперервний розвиток у наш час спрямовує педагога до пошуку кардинально нових методів та прийомів взаємодії з учнями, концептуально осучаснених  технологій для поліпшення якості освіти підростаючого покоління. Сучасний інформаційний простір дає більше можливостей для розвитку педагога. Все це спонукає вчителя знаходити нові шляхи співпраці з учнями, самовдосконалюватися та здобувати нові уміння й навички, займатися самоосвітою.

 

 

Актуальним проблемам в освіті була присвячена ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція для студентів, магістрантів та молодих науковців «Дошкільна і початкова освіта: реалії та перспективи». Вже 3 рік поспіль вона проходить в Сумському державному педагогічному університеті імені                    А. С. Макаренка, який славиться своїм насиченим студентським життям, важливим аспектом якого є науково-дослідницька діяльність.

Студенти спеціальності «Початкова освіта» (Білоцерківець Анна, Винник Тетяна, Віценя Яна, Горішняк Марина, Мошенська Аліна) КЗ СОР «Лебединський педагогічний коледж імені А.С. Макаренка» стали активними учасниками у роботі конференції.

Дякуємо за надання методичної допомоги у підготовці до конференції викладачам психолого-педагогічних дисциплін коледжу: Кравченко О.М., Мандрико Т.М., Мірошниченко Л.В., Михайленко Н.В.

Хочемо висловити слова вдячності та захоплення за отримані позитивні враження та плідну співпрацю, високий науковий та організаційний рівень проведеної конференції, який був забезпечений викладачами кафедри дошкільної та початкової освіти та студентами Навчально-наукового інституту педагогіки та психології Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка

Винник Тетяна, Горішняк Марина студенти 142 групи шкільного відділення

КЗ СОР «Лебединський педагогічний коледж імені А.С. Макаренка»

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я