Вручення іменної стипендії.

Батьківська категорія: Виховання

27 вересня 2017 року у залі апаратних нарад Сумської обласної державної адміністрації голова ОДА Клочко М. О. вручив іменні стипендії голови обласної державної адміністрації студентам вищих навчальних закладів Сумської області, які виявили відмінні успіхи в навчанні, науковій роботі та громадському житті.

Від студентської молоді ВКНЗ СОР «Лебединське педагогічне училище імені А. С. Макаренка» такої стипендії удостоєна студентка 141групи Чичикало Юлія.

Протягом усього періоду навчання в училищі Юлія є відмінницею, нагороджена золотою медаллю за високі досягнення.

Вона активний учасник науково-практичних конференцій: Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Вивчення і впровадження в навчально-виховний процес середньої і вищої школи педагогічних ідей  В.О. Сухомлинського» (Кременчук, 22 вересня 2016 р.),    І студентської науково-практичної конференції «Підготовка майбутнього педагога до здійснення інноваційної діяльності в умовах сучасного освітнього середовища» (Лебедин, 26 лютого 2016 р.), ІІ студентської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції забезпечення якості освіти в контексті підготовки майбутнього педагога» (Лебедин, 11 квітня 2017 р.); творчої  майстерні «Будуємо нову школу», на якій  студентка презентувала особливості впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в початкових класах на уроках української мови та літературного читання, висвітлила ефективність застосування ІКТ в роботі початкової ланки освіти.

Студентка має наукові публікації: «Інноваційний підхід до реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді в початковій школі» (Лебедин, 2016), «В. Сухомлинський про роль традицій у вихованні громадянськості» (Кременчук, 2016), «Інформаційно-комунікаційні технології як вектор підвищення якості освіти на уроках української мови та літературного читання в початковій школі» (Лебедин, 2017).

Юля - член наукових товариств «Пошук», «Екскурсоводи». Займається пошуковою діяльністю в Музеї педагогічної спадщини А.С. Макаренка, проводить екскурсії для учнів, студентів, педагогічної спільноти. 2015 року проведена екскурсія для учасників обласного методичного об’єднання викладачів  фізичного виховання ВНЗ І-ІІ р.а., 2016 року – для членів обласного методичного об’єднання  викладачів  гуманітарних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. та для голів циклових комісій основ природознавства Центрального регіону України в рамках регіонального методичного об’єднання.

Студентка бере активну участь в олімпіадах та конкурсах: переможець міського та призер обласного етапу конкурсу читців до дня народження Тараса Шевченка (2015, 2017 рр.), переможець та призер загальноучилищних олімпіад з біології, хімії, методики навчання української мови. Була капітаном команди під час проведення брейн-рингів із географії, інформатики, трудового навчання. Посіла І місце в номінації «Художнє читання» під час проведення конкурсу «Ранкова зірка». 

Чичикало Юлія – активний учасник загальноучилищних заходів: творчих зустрічей із поетами Віктором Скакуном, Василем Пазиничем, поетичного марафону до 85-річчя від дня народження Ліни Костенко, літературно-мистецького свята «Ювілею Б.Олійника присвячуємо», урочистого відкриття регіонального етапу V Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а. та ін.

Вітаємо Юлію з високою відзнакою і бажаємо подальших успіхів.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я