Гра-змагання з біології «Біологічний футбол»

Батьківська категорія: Новини

«Гра – це та "чарівна паличка",

яка навіть нудне знання вмить

перетворює на цікаве і захоплююче»

Не буде перебільшенням сказати, що сучасна біологія – одна з найважливіших для людства природничих наук. Вона є не тільки способом вивчення живої природи, що є основним ресурсом людства, але й способом впливу на неї. Крім того, жива природа має величезну пізнавальну та естетичну цінність. І взагалі, саме біологія – ключ до гармонійного існування природи й людини, що є обов’язковою умовою не тільки сталого розвитку сучасної цивілізації, а й існування людства.


В умовах оновлення сучасної системи освіти та її орієнтації на особу, як найвищу цінність суспільства, пріоритетну роль повинна взяти на себе біологія, оскільки біологічна грамотність сьогодні стає соціально необхідною.                     Тому, 17 квітня 2019 року, в рамках декади циклової комісії викладачів природничих дисциплін з методиками навчання, відбулася інтелектуальна гра-змагання з біології «Біологічний футбол».

Його учасниками стали дві команди студентів 131 та 142 груп з поглибленим вивченням біології, а саме команда  студентів 131 групи, у складі Ващенко Катерини, Радчука Назарія, Сядристої Любові, Данілова Романа, Івашини Олексія та команда 142 групи у складі Гриценко Катерини, Силки Юлії, Писаренко Мирослави, Титаренко Юлії, Дубини Анжели.

Гра-змагання складалася з дев’яти  таймів: «Презентація команди», «Біологічна розминка», «Анаграми», «Домашнє завдання», «Шукачі», «Конкурс капітанів», «Про що замислилась тварина?», «Народ скаже, як зав’яже», «Друзі чи вороги». Студенти мали змогу проявити свої знання, ерудицію, кмітливість, почуття гумору та винахідливість.

За результатами гри команда студентів 142 групи отримала більшу кількість  балів. Обидві команди були нагороджені  грамотами та солодкими призами.








Викладач природничих дисциплін Шам Н.Г.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я