Звіт за декаду циклової комісії музики, співів, музичного інструменту та спеціальних музичних дисциплін з методиками навчання 2017

Батьківська категорія: Новини

Колектив викладачiв та студентiв спецiальностi «Музичне мистецтво*» - це велика дружна родина, яка живе насиченим життям. Щороку спiльними зусиллями проводиться цiлий ряд цiкавих заходiв. Нинiшнiй навчальний рiк також не став винятком. В рамках декади циклової комiсiї музики, спiвiв, музичного iнструменту та спецiальних музичних дисциплiн з методикою навчання вiдбувся звiтний концерт, який став пiдсумком творчої спiвпрацi викладачiв та студентiв. Цiкавi та захоплюючi номери пiдготували висококвалiфiкованi викладачi, де й самi залюбки брали участь. Всi присутнi на святi насолоджувалися виступами хору студентiв та викладачiв, ансамблю народних iнструментiв, солiстiв, дуетiв, вокальних та iнструментальних ансамблiв. А завершив дiйство флешмоб  «Молодь України».

Протягом декади всi колеги могли насолодитися та повчитися новому на вiдкритих заняттях досвiдчених викладачiв Йосипенко А.М., Рижкової Л.Г.( хорове диригування), Деменка О.С. ( основний iнструмент), Iсламової А.А. (постановка голосу). На заняттях були продемонстрованi висока майстернiсть, досвiдченiсть iндивiдуальний пiдхiд та високий професiоналiзм.

Цiкавими знахiдками в своїй творчiй майстернi подiлилася викладач Павленко I.М. пiд час звiтної конференцiї за пiдсумками переддипломної практики студентiв 4-го курсу. Звiт вiдбувся в атмосферi спiвпрацi та взаємоповаги. Студенти з ентузiазмом представили свiй перший педагогiчний досвiд у формi вiдеозвiтiв, пiдготували цiкавi доповiдi, зачитали « Лист-пам’ятку» для майбутнiх практикантiв та склали « Рецепт приготування гарного уроку».

Не менш хвилюючим i захоплюючим був i творчий вечiр нашого викладача, знаного композитора Володимира Васильовича Лиса. Серед багатьох пiсень, якi вже надрукованi в багатьох рiзних збiрках, були й тi, яких до цього ще не чули. Вiдома пiсня «Золотий човник» на веукраїнському конкурсi композиторiв «Подаруй дiтям пiсню», де брало участь понад 600 пiсень, отримала першу премiю. Його твори у виконаннi студентiв проникали в кожне серце, чарували своєю мелодiйнiстю та надовго запам’яталися всiм присутнiм.

Продовжив декаду вже традицiйний вiдкритий п’ятий юнiорський конкурс вокальної та iнструментальної майстерностi « Музика душi». Обдарованi дiти з рiзних мiст i сiл Сумської та Полтавської областей прибули до нашого училища, щоб продемонструвати свої здiбностi. Викладачi, якi так професiйно пiдготували конкурсантiв, отримали подяки, а переможцi  були вiдзначенi грамотами, дипломами, подяками, нагородженi цiнними призами та отримали запрошення на навчання до нашого навчального закладу.

А справжньою родзинкою став завершальний етап декади – ювiлейний концерт чоловiчого ансамблю. Жодне серце не залишилося байдужим, а тим паче жiноче. Дехто згадав, а хто й вперше дiзнався iсторiю iснування колективу вiд її витокiв i до сьогодення. Пiд керiвництвом талановитого А.Д.Любченка ансамбль веде активну творчу дiяльнiсть, пропагуючи кращi зразки української культури.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я