День відкритих дверей

Батьківська категорія: Новини

17 травня 2022року у Комунальному закладі Сумської обласної ради  «Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А.С.Макаренка» відбувся День відкритих дверей для вступників 2022 року.  Метою зустрічі, до якої в онлайн-форматі долучилося близько 50 учасників, було познайомити майбутніх абітурієнтів із освітнім закладом, умовами навчання та  проживання в коледжі, надати  інформацію про особливості вступу 2022 року, перспективи майбутньої професії.

Участь у заході взяли директор коледжу Любов БІЛОКОБИЛЬСЬКА, яка познайомила гостей з історією та досягненнями коледжу, та дала грунтовні відповіді на запитання, які виникали у слухачів. 

Відповідальний секретар приймальної комісії Вікторія ТАРАН, яка повідомила  майбутнім вступникам та їхнім батькам про особливості вступної кампанії 2022 року та фахівець з профорієнтації випускників навчального закладу Олена СТЕПАНКОВА .

«Візитною карткою» коледжу виступили студенти-активісти 3-4 курсів, які гостинно привітали  майбутніх вступників  та презентували усі спеціальності  Лебединського педагогічного фахового коледжу імені А.С.Макаренка, надавши можливість майбутнім студентам усвідомлено вибрати фах.

Зустріч пройшла у теплій, доброзичливій атмосфері.

Ласкаво просимо до нашого коледжу!

 

Олена СТЕПАНКОВА, фахівець з профорієнтації випускників навчального закладу

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я