Великий день – Великдень

Батьківська категорія: Новини

Великдень найголовніше свято для кожного християнина.

Світле Воскресіння прийнято наповнювати добрими справами, збагачуватися духовно, допомагати ближньому, дарувати надію і підтримувати віру в серцях на щасливе і мирне майбутнє.

Цього року через війну в Україні не всі змогли дозволити собі пишне святкування. Але головне – відзначити свято з відкритим серцем у колі найближчих людей і з вірою у Перемогу.

 Великдень – це й унікальна можливість долучитися до народних традицій та обрядів, які його супроводжують.  З цією метою в читальній залі бібліотеки організована тематична полиця «Благословення сходить із небес: Великдень». Користувачі мають змогу ознайомитись із книгами етнографів О.Воропая, В.Скуратівського, які висвітлюють національні особливості українських свят. Журнали, представлені на полиці, розкривають таємницю  писанкарства, адже нині воно набуває колишнього розмаху. Відроджуються забуті техніки, з'являються нові майстри.

Українці відроджують та свято бережуть свої національні традиції, дбають про невмирущість вічно живого духу нашого народу.

Нехай чудесне свято Воскресіння принесе мир в Україну, любов та світло у кожну родину!

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я