Творчо вивчаємо англійську

Батьківська категорія: Новини

Знання англійської мови необхідні у сучасному житті як у навчанні. так і під час дозвілля.

«Відпочинок. Дозвілля. Хобі» - це тема показового заняття з практичного курсу іноземної мови  викладача – методиста Забуги Наталії Іванівни. що відбулося 02 лютого 2022 року у рамках декади циклової комісії іноземних мов   зі студентами  111 групи.

Заняття, проведене у режимі онлайн, було цікавим і творчим.   Викладач сама є прикладом використання мовленнєвих норм, що є особливо важливим у підготовці майбутнього вчителя англійської мови. У ході роботи  прослідковувалась нерозривна єдність якості процесу викладання та якості результату.

Викладач змогла створити іншомовну атмосферу, вдало використала різноманітні форми роботи, застосувала усі види мовленнєвої діяльності: аудіювання, читання, говоріння, письмо. Висока активність розумово-мовленнєвої діяльності студентів визначила ефективність роботи.

Мета заняття зрозуміла студентам, спрямована на оволодіння ключовими компетентностями та реалізується за допомогою відповідних форм і методів роботи, доцільних при дистанційному навчанні. Студенти розкрили свої таланти під час презентацій монологічного висловлювання про хобі.

Усі здобувачі освіти були залучені до роботи, зацікавлені темою заняття, активно співпрацювали між собою, тому робота  була  результативною.

В цілому заняття характеризується поєднанням найоптимальніших методів і прийомів викладання іноземної мови, що свідчить про високий рівень професійної культури викладача.

 

Вікторія КРИВОРУКА.

голова циклової комісії іноземних мов

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я