Засідання педагогічної ради  коледжу

Батьківська категорія: Новини

13 січня  2022 року в Комунальному закладі Сумської обласної ради «Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А.С. Макаренка» відбулося засідання педагогічної ради в режимі  онлайн на платформі Google Workspace.

Про  роботу бібліотеки коледжу в сучасному інформаційному середовищі закладу освіти інформувала  бібліотекар Наталія МАТВІЄНКО, яка  доповіла про співпрацю бібліотеки як структурного підрозділу з педагогічним колективом відповідно до плану роботи закладу на навчальний рік, керуючись головними завданнями щодо підвищення рівня навчальних та фахових досягнень студентів, удосконалення освітнього процесу на основі впровадження інноваційних технологій. Наталія Анатоліївна інформувала про активну участь бібліотекарів  у проведенні  декад циклових комісій та предметних тижнів;  про оновлення  бібліотечного фонду  навчально-методичною літературою за напрямом  «Нова українська школа»,  блогу бібліотеки  – електронними версіями підручників із профільної середньої освіти (для студентів 1 та 2 курсів), рекомендованими МОН України для використання в освітньому процесі. Матвієнко Н.А. ознайомила з періодичними виданнями в читальній залі для здобувачів фахової передвищої освіти кожної спеціальності коледжу; проаналізувала сучасні форми роботи бібліотекарів коледжу  з учасниками освітнього процесу: віртуальні виставки, віртуальні бібліографічні огляди літератури, тематичні  рекомендаційні списки, інформаційні бюлетені,   інформаційні дайджести, фотозони, челенджі тощо. Підсумовуючи, зазначила, що якісна інформаційна робота бібліотекарів є важливим ресурсом в освітньому процесі коледжу, що використання мережевих інтерактивних технологій є сучасним інструментом взаємодії бібліотеки коледжу з усіма учасниками освітнього процесу.

Відповідальний секретар приймальної комісії Вікторія ТАРАН ознайомила з Правилами прийому на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра в Комунальному закладі Сумської обласної ради «Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А.С. Макаренка» в 2022 році, які схвалено педагогічною радою.

Головний бухгалтер Маргарити ІВЧЕНКО ознайомила з фінансовим звітом за 2021 рік.

Після  обговорення  питань ухвалено відповідні рішення.

                                                                                                            

Олена КАРПЕНКО,

заступник директора з навчальної роботи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я