Перемога у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Талан-Ти»

Батьківська категорія: Новини

Не припиняють надихати своїми перемогами учасники вокальної студії «Світанок» під керівництвом викладача вищої категорії, викладача-методиста Деменко Надії Михайлівни. Так, для виявлення, розвитку та підтримки творчих здібностей дітей, підлітків та молоді, популяризації кращих традицій і досягнень української культури у Києві відбувся І Міжнародний дистанційний фестиваль-конкурс мистецтв «Талан-Ти».

Організатором змагання виступила громадська організація «Натхнення та талан» за підтримки Київської міської державної адміністрації та Департаменту культури КМДА. Серед членів журі конкурсу – заслужені, народні артисти та діячі України, педагоги, провідні фахівці в області культури та мистецтв України та зарубіжжя.

У фестивалі-конкурсі в номінації «Вокал» взяли участь студенти спеціальності Середня освіта (Музичне мистецтво). Сіробаба Яна (341 група) зайняла призове І місце, Муха Сніжана (341 група) посіла ІІ місце. Лауреатів конкурсу нагороджено дипломами, медалями та пам’ятними статуетками. Керівнику конкурсантів, Надії ДЕМЕНКО, оголошено подяку «за виховання юних талантів, вклад у розвиток мистецтва, високий професіоналізм, педагогічну майстерність, особистий вагомий внесок у збереження та примноження національних культурних та мистецьких традицій».

Пишаємося нашими переможцями, бажаємо їм подальших творчих успіхів, натхнення, нових досягнень і звершень!

 

Ірина РОЖКО, голова циклової комісії

викладачів музики, співів,

музичного інструменту та спеціальних

музичних дисциплін

з методиками навчання

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я