Правовий лабіринт «Права свої знай – обов’язків не забувай»

Батьківська категорія: Новини

Правове виховання як складова національного виховання є одним із шляхів підготовки свідомого громадянина України у період глибоких соціальних, економічних і політичних перетворень. Тільки достатньо підготовлений у правовому плані студент може орієнтуватися у правовій політиці своєї держави і суворо дотримуватись законності.

Студенти 411 та 211 груп мали можливість здійснити мандри  віртуальним правовим лабіринтом, який підготувала соціальний педагог Світлана КОВАЛЕНКО.

Захід було спрямовано на розширення знань студентів про декларовані в Конституції України права, свободи та обов’язки людини та громадянина, про органи державної влади України, зокрема законодавчі, їх функції та повноваження.

Під час виконання вправ «Знаємо свої права», «Я маю право!», «Трансплантація серця»  студенти мали можливість перевірити свої знання з даної теми та дізнатись багато нового.

На захід був запрошений Анатолій ГЛУХ - майор внутрішньої служби Сумського районного сектору № 3 філії Державної установи "Центр пробації» в Сумській області, який ознайомив присутніх зі статистикою правопорушень з боку неповнолітніх у нашому місті.

Цей захід сприяв підвищенню обізнаності студентів щодо їхніх прав і обов’язків, формуванню правових почуттів, активної позиції у правовій сфері, виробленню навичок і звичок правомірної поведінки.

Світлана КОВАЛЕНКО,

соціальний педагог коледжу

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я