Вітаємо наші «Червоні вітрила»

Батьківська категорія: Новини

Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Хоч раз побувавши у ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття. Волонтери – це саме та сила, яка нас об’єднує та заохочує простягати руку ближньому та долучитися до загальної справи. Це люди, які мають колосальну енергію та вміють спрямовувати її на добрі вчинки.

З нагоди Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних сил України в стінах Лебединської міської ради вітали  причетних до цих подій волонтерів та військових ЗСУ Лебединської громади. Приємно, що було відмічено волонтерську активну діяльність громадської організації «Молодіжна організація «Червоні вітрила» м. Лебедин» Лебединського педагогічного фахового коледжу.

Вітаємо наших студентів-волонтерів та  активну, ініціативну, натхненну  очільницю  волонтерської організації «Червоні вітрила» Світлану Коваленко.

Дякуємо вам від імені кожної людини, якій ви допомогли, за вашу людяність і безкорисливу працю. Нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею та слугує прикладом для творіння добра. Бажаємо оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру!

Оксана КОЛЕСНИК, заступник директора з виховної роботи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я