Осінь у бібліотеці

Батьківська категорія: Новини

Бібліотека  – це той храм, де завжди народжується і зберігається

духовність. Пам’ятаймо, що у давнину бібліотеку називали

«дім життя», «притулок мудрості», «аптека для душі».   

В. Сухомлинський.

 

Осінь – чарівна пора року, різнобарвна і різноманітна. Приваблює вона своєю мінливістю і буянням осінніх барв, а також тим, що балує своєю щедрістю, багатством, теплом. Та, мабуть, найголовнішим атрибутом цієї прекрасної пори є прагнення до затишку і тепла.

Не секрет, що осінь дійсно книжкова пора. Це пора меланхолії, натхнення, час для теплого чаю та цікавої книги в нашій бібліотеці.

У холодний осінній день після насиченого трудового дня так хочеться зігрітися не тільки фізично але й духовно. Іноді тепла ковдра, улюблена книга, музика і запашна кава – це все, що нам потрібно в холодні осінні вечори.

30 вересня, у Всеукраїнський день бібліотек, осінь завітала і до нашої бібліотеки. У цей святковий день ми запросили наших користувачів на День відкритих дверей «Осінь у бібліотеці».

До уваги відвідувачів читальної зали були представлені композиції з овочів, фруктів та квітів. Виставка – дегустація «Осінні смаколики» зачаровує нас своє щедрістю і багатством.

Сьогодні у бібліотеці можна сховатись під «книжкову осінню парасольку», а можна і потрапити під «книжковий дощ», щоб насолодитися приємним читанням. Зачаровує осінь яскравими фарбами та красивими, ліричними віршами та оповіданнями.

Осінь надихає на творчість і художників. «Посміхнулась осінь жовтим листям»  - виставка – роздум відкриває завісу раніше невідомого і дає можливість доторкнутися до шедеврів світової культури.

Приємного всім перегляду, завжди з нетерпінням чекаємо вас, наші користувачі,  у нас у бібліотеці.

Ірина МІРОНОВА, бібліотекар

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я