День працівників освіти

Батьківська категорія: Новини

30 вересня 2021 року в коледжі відбулося урочисте засідання педагогічної  ради з нагоди Дня працівників освіти. З вітальним словом до педагогічних працівників звернулася директорка коледжу Любов Білокобильська. Любов Борисівна зауважила на важливості освітянської професії, на великій відповідальності кожного педагога, адже ми навчаємо майбутніх вчителів. Тих студентів, які завтра переступлять поріг Нової української школи, які повинні володіти компетенціями Професійного стандарту, ціннісними орієнтаціями Концепції НУШ, бути «агентом змін», а все це залежить від педагогів нашого коледжу. Директорка подякувала за сумлінну працю, творчий підхід до справи, професійну компетентність педагогічному складу закладу освіти та відзначила працівників, які отримали освітянські нагороди.

За високу професійну компетентність, педагогічну творчість та вагомий особистий внесок у підготовку педагогічний кадрів Подякою Міністерства освіти і науки України нагороджено викладача зарубіжної літератури Людмила Григорівна Шамрай.

За вагомий особистий внесок у розвиток та втілення ідей гуманної педагогіки в освітній простір Сумщини Грамотою Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації нагороджено методиста коледжу Валентину Миколаївну Кіріну-Радчук. Такою ж Грамотою за пропаганду ідей гуманної педагогіки серед студентської молоді, презентацію досвіду закладу в царині гуманної педагогіки міжнародній педагогічній спільноті нагороджено викладача математики Людмилу Миколаївну Долю.

За вагомий особистий внесок у розвиток та втілення ідей гуманної педагогіки в освітній простір Сумщини та з нагоди 10-річчя Сумського обласного центру гуманної педагогіки Грамотою міського голови нагороджені викладач шкільної педагогіки Галина Сергіївна Соловей та викладач української  мови Людмила Вікторівна Бідна.

«Особистість виховується особистістю. Благородна людина виховується благородною людиною. Любов виховується Любов’ю. Доброта виховується добротою. Серце виховується серцем» - це слова видатного педагога, доктора психологічних наук, професора, Лицаря гуманної педагогіки Шалви Олександровича Амонашвілі. Його вислів став лейтмотивом урочистого засідання, адже саме в 2021 році ми відзначаємо 10-річчя з дня заснування Сумського обласного центру гуманної педагогіки, а коледж став базовим закладом діяльності Всеукраїнської культурно-освітньої асоціації гуманної педагогіки. За вагомий особистий внесок у розвиток та втілення ідей гуманної педагогіки в освітній процес України та з нагоди 10-річчя Сумського обласного центру гуманної педагогіки Шалва Амонашвілі надісав вітання та Подяки Любові Борисівні Білокобильській, Валентині Миколаївні Кіріній-Радчук,  Людмилі Анатоліївні Клименко, Вікторії Олексіївні Таран,  Олені Вікторівні Баль,  Наталії Вікторівні Михайленко,  Світлані Леонідівні Коваленко, Надії Вікторівні Стеценко,  Наталії Миколаївні Удод.

Звичайно ж,  найприємніші слова відеовітань надішли від наших дорогих студентів. Пишаємося студентством коледжу, покладаємо на них  великі  надії та сподівання – нести гідно ім’я випускника Лебединського педагогічного фахового коледжу ім..А.С.Макаренка та вірно служити ідеями демократичного, незалежного, самобутнього суспільства  нашої України. Зі святом, дорогі освітяни!

Оксана Колесник, заступник директора з виховної роботи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я