Спорт – модно, здорово, захопливо.

Батьківська категорія: Новини

Спорт та здоровий спосіб життя – модний бренд будь-якої пори року. Заняття спортом дають людині не тільки міцне здоров`я, хорошу фізичну підготовку і красиву фігуру, а й формують характер, вчать долати труднощі, змушують постійно вдосконалюватися та не зупинятись на досягнутому.

Для того, щоб вищий навчальний заклад зміг давати не тільки знання, а й максимально сприяв становленню особистості студента, зміст вищої освіти не може формуватися лише на основі науки. Він повинен відображати різні сфери духовної культури, у тому числі й фізичної.

Фізична культура і спорт – це один із засобів і методів фізичного виховання, що спрямовано на всебічний гармонійний розвиток людини, зміцнення її здоров`я, а тому, завжди є в пріоритеті.

З 13.09 по 24.09.2021 року проходила декада циклової комісії фізичного виховання.

Фізичне виховання в коледжі є одним із найважливіших компонентів виховання студентів, формування фізичного та психологічного здоров’я, підготовки до подальшої професійної діяльності.

Бібліотека коледжу також долучилася до цієї декади.

Як вести здоровий спосіб життя та тримати себе у гарній формі – дізнаєтеся з книжкової виставки – мотивації «Спорт – модно, здорово, захопливо!».

Автори представлених видань розкривають актуальні для сучасного суспільства проблеми формування особистості у сфері фізичної культури і спорту, знайомлять з основними напрямками історичного розвитку цієї галузі. З цих літературних джерел і періодичних видань користувачі можуть дізнатись про значущість фізичної культури та спорту для кожної людини.

На презентацію книжкової виставки-мотивації 22 вересня були запрошені студенти 411 групи: Маліков О., Романов О.,Сахно А., Сніжко Б., Соловей В., Тимченко В.  та 211 групи: Бакланченко А., Довга І., Литвиненко Т., Лютенко К. , Рубан Л., Тарануха В.  Дякуємо за співпрацю викладачеві фізичного виховання  Романенку С.А.

Запрошуємо всіх користувачів, не байдужих до свого здоров`я, відвідати нашу виставку.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ірина МІРОНОВА, бібліотекар

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я