Практичне заняття «Знайомство. Нове коло спілкування» зі студентами-першокурскниками, які мешкають у гуртожитку

Батьківська категорія: Новини

Адаптація особистості студента до навчання на сучасному етапі розвитку – це складний, тривалий, а часом гострий і болючий процес, що зумовлений необхідністю відмови від  неминучості подолання численних і різнопланових адаптаційних проблем і професійних ускладнень.

На початку навчання у коледжі студентові необхідно засвоїти вимоги норм поведінки, традиції закладу, увійти до складної системи міжособистісних і групових взаємин, посісти своє місце в житті групи, виявити свої інтереси, навчальні, професійні та творчі можливості, тобто адаптуватися до закладу, групи, майбутньої професії. Найважче, безперечно, доводиться тим студентам, що мешкають у гуртожитку, від першого дня поселення існує потреба ще й призвичаїтися до правил спільного проживання з людьми, які до цього часу не були знайомі. Для підлітків з низьким рівнем соціалізації це надзвичайно складно.  

16 вересня 2021 року практичним психологом коледжу зі студентами 1 курсу, які мешкають у гуртожитку, було проведене заняття: «Знайомство. Нове коло спілкування». Метою якого було згуртувати першокурскників різних груп, розвинути впевненість у собі, комунікативні навички,  знайти спільні інтереси та захоплення.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я