Всесвітній день прибирання

Батьківська категорія: Новини

18 вересня 2021 року Україна разом з мільйонами активістів 180 країн світу вийде на Всесвітній день прибирання «WorldCleanupDay». Небайдужі громадяни нашої держави із міст та містечок, сіл та селищ об'єднаються заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття.

У рамках акції буде реалізовується  кампанія «Побачив? Прибери!». Загальна ідея акції полягає в тому, щоб допомогти людям помітити глобальну проблему зі сміттям у навколишньому середовищі, разом зменшити забруднення та не утворювати відходи, які сотні років будуть засмічувати Землю.

Студенти Лебединського педагогічного фахового коледжу  також долучилися до  акції, адже головна мета прибирання полягає в об’єднанні заради  порятунку планети.  Студенти та працівники коледжу  упорядкували територію закладу, парк та квітники. Студентське екологічне товариство провело акцію «Використовуй за призначенням», розповсюдивши серед мешканців прилеглих територій коледжу інформаційні листівки з закликом не викидати сміття з власних домогосподарств у сміттєві баки біля зупинок міста. 

Ми  отримали велике задоволення від маленького внеску в порятунок Землі, а також  від цікавого спілкування  на свіжому повітрі  та отриманого результату – сяючої чистоти території коледжу.

Будьмо відповідальними! Побачив?  Прибери!

Наталія ШАМ, керівник студентського екологічного товариства

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я