Свято маленьких громадян

Батьківська категорія: Новини

Щороку, 1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги – батьків, вихователів, учителів, наставників. Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди.

Ось і цього року  студенти-волонтери спеціальності «Соціальна робота» КЗ СОР «Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А.С. Макаренка» (Ларкіна Вікторія, Павленко Ірина, Гетьман Марина, Коротич Юлія) під керівництвом соціального педагога Коваленко С.Л. разом з поліцейськими відділення поліції № 3 (м. Лебедин) Сумського РУП ГУНП в Сумській області влаштували справжнє свято для учнів І класу Лебединського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1. Свято проходило на свіжому повітрі в парку ім. Павла Полуботка.

Діти із задоволенням брали участь у іграх, естафетах, вирішували завдання  бліц-вікторини «Швидко казку пригадай», де проявляли уважність, кмітливість, знання про казкових героїв. Під час святкування, окрім розважальної програми, дітей чекало багато сюрпризів: солодощі, повітряні кульки та невеличкі подарунки. Все це дозволило кожній дитині відчути радість і насолоду від активного відпочинку.

Можна впевнено сказати, що об'єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, вберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців. 

Світлана КОВАЛЕНКО,

соціальний педагог коледжу

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я