СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА 2021

Батьківська категорія: Новини

28 травня, в День випускника, в нашому коледжі пролунав останній дзвоник для студентів IV курсу. У цей травневий сонячний, теплий, ніжний день Свято останнього дзвоника зібрало всю коледжанську родину на подвір’ї закладу.  Дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер гортає Книгу випускника «Про нас без прикрас». Книга містила   сторінки спогадів про навчання на першому курсі, сторінки слів вдячності адміністрації коледжу, викладачам та всім працівникам нашого закладу.

Окремим розділом Книги стали слова вдячності найдорожчим людям для випускників – їхнім наставникам. Хвилюючою, зворушливою сторінкою Книги була заключна частина: стрічки слів подяки та зізнань  прозвучали від випускників, які символізували прощання з рідним коледжем. «Відрізайте нас, ми прощаємося з вами» - зі сльозами на очах, під дзвін останнього дзвоника,  промовляли студенти.

Директор коледжу Любов Білокобильська в своєму виступі підвела підсумки навчального року, відзначила грамотами випускників за успіхи в навчанні, успішне оволодіння якостями високопрофесійного компетентного педагога. Зауважила на  високих досягнення студентів  у навчанні, науковій діяльності, спорті, мистецтві та висловила  сподівання на майбутні звершення студентської молоді, котра  примножуватиме могутність України чесною та наполегливою працею.

Із добрим напутнім словом до випускників звернувся наставник 441 групи Олександр Грушко, побажавши випускникам зустрічати на шляху свого  становлення чуйних, справедливих  людей, які б  належно оцінили здібності, таланти та  допомогли здійснити їхні мрії.          

Гіркота розлуки і спалах надії, сподівання на зустріч і мільйон мрій наповнювали  серця випускників та всіх присутніх.  Ще одним акордом свята стали  музичні вітання від випускників та танцювальний   флешмоб. Усе святкове дійство організували та провели Ольга  Харченко та Олена Марченко, наставники випускних груп.

Тож у добру путь, дорогі випускники! Нехай дорога в незвідане майбутнє стелиться широким рушником, вишитим  нашою добротою та любов’ю  ваших рідних. Щасти вам в усьому!

Оксана КОЛЕСНИК, заступник директора з виховної роботи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я