Студентська звітно-виборна конференція 2021 відбулась!

Батьківська категорія: Новини

22 квітня 2021 року о 14:30 відбулась звітно-виборна онлайн- конференція на якій були присутні делегати від студентських академічних груп, а також директор коледжу Любов Борисівна Білокобильська,  заступник директора з навчальної роботи Олена Михайлівна Карпенко,  заступник директора з виховної роботи Оксана Володимирівна Колесник,  завідувач шкільного відділення Микола Володимирович Бендюг,  завідувач дошкільного відділення Наталія Миколаївна Чередніченко та заступник голови профспілкового комітету з питань роботи зі студентами  Ірина Валеріївна Рожко.

З вітальним словом до присутніх звернулася  директорка коледжу,  яка подякувала всім за активну присутність на конференції, за небайдужість  до студентського життя коледжу. Відзначила та висловила слова вдячності президенту, діючому складу студентської держави та  побажала натхнення, творчості, ініціативності новообраному складу студентського самоврядування коледжу. 

На конференції заслухали звіти міністрів студентської держави та ознайомилися з виборними програмами  кандидатів. Після голосування  через googleforms відбулося оголошення нового складу СД «ОЛЕАНДА».

Вітаю новообраний склад студентського самоврядування! Бажаю натхненної, креативної та злагодженої командної роботи! Будь ласка, знайомимося з новим складом Кабінету Міністрів студентського самоврядування коледжу!

Ольга Мочалова, президент СД «ОЛЕАНДА»

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я