Чарівний світ дитячої книги

Батьківська категорія: Новини

2 квітня – Міжнародний день дитячої книги. Саме добра дитяча книга відіграє важливу роль у житті дитини. Дитячі книги вбирають у себе цілий світ, все цікаве, що буває на світі. Дитина, що вміє читати книги – щаслива, адже книги навчають думати, сміятись, аналізувати, подорожувати. Книга – друг, вихователь і порадник.

Читальна зала бібліотеки презентує книжкову виставку – калейдоскоп «Чарівний світ дитячої книги», де  користувачі знайдуть книги на будь-який смак: цікаві казки для наймолодших, програмні твори для старшокласників, фантастичні та пригодницькі романи,дитячі енциклопедії.  Читаючи книги ми вчимося висловлювати свої думки, закохуємося у рідну мову і культуру, на прикладах головних героїв гартуємо власний характер.

Пропонуємо нашим користувачам ознайомитися з виставкою та переглянути презентацію «Подорож до витоків дитячої книги» у Google Classroom. Презентація яскрава та змістовна, матеріал повчальний та впливає на інтелектуальний розвиток молоді. Вас обов’язково зацікавить літературна гра, яка розміщена у презентації. Бажаємо всім вдалого перегляду.

 

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я