Перемога на Міжнародному конкурсі «EUROPEAN TALENT SHOW 2021»

Батьківська категорія: Новини

Для чого потрібні конкурси? Як вони впливають на виховання молодої талановитої людини та формування її особистості?

Мабуть ні в кого не викликає заперечень теза про те, що виховання дитини – це процес підготовки її до дорослого життя. У дорослому житті людина часто зустрічається з проблемами, які потребують розв'язання.  І той,хто хоче досягти  високого рівня  в житті, має постійно змагатися. Саме доброчесному змаганню навчають конкурси.

Процес навчання, реалізації своїх творчих здібностей завжди  є захоплюючим. Дуже важливо дати нашим студентам можливість самореалізації, запропонувати вибір творчого напрямку розвитку й самовдосконалення.

Кропітка командна робота по напрацюванню техніки виконання, виразності, артистизму, емоційної презентації вокальної композиції крок за кроком веде до вдосконалення виконавської та сценічної майстерності. Концерти, фестивалі, конкурси прищеплюють  учасникам почуття відповідальності, тренують зібраність і дисципліну, вчать долати  сценічне хвилювання. Участь у конкурсах – це,  безумовно, безліч незабутніх емоцій і найяскравіших вражень. Це події, до яких конкурсант готується з особливим настроєм.

Але не завжди є можливість реалізувати свій творчий хист у активному середовищі. Цьому можуть перешкоджати різні чинники – географічні та матеріальні, карантинні обмеження. В сучасних реаліях існує дуже зручний варіант дистанційного формату проведення конкурсів і керівники обдарованих студентів нашого коледжу успішно використовують такий шанс, готуючи своїх вихованців до онлайн-змагань.

Нещодавно в Дніпрі під патронатом асоціації діячів естрадного мистецтва України, за підтримки благодійної організації «Європейський благодійний фонд «Майбутнє України» відбувся відбірковий тур Міжнародного конкурсу «EUROPEANTALENTSHOW 2021».

Мета проєкту: формування творчого середовища, розвиток та обмін досвідом талановитих дітей і молоді, популяризація дитячої творчості та мистецтв;заохочення до вивчення різних жанрів мистецтва та культур світу, підтримка досягнень підростаючого покоління і встановлення дружніх та творчих стосунків між колективами,виконавцями, керівниками з різних міст та країн;відродження, збереження та розвиток національних традицій та культур;пропаганда здорового способу життя

Завдання проекту:виявлення та подальший культурний розвиток творчих дітей та молоді;участь переможців у найпопулярніших концертних програмах, конкурсах,фестивалях світового рівня країн Європи та Америки; залучення до проекту висококваліфікованих спеціалістів у сфері культури та шоу-бізнесу, музичного продакшена та телебачення, фешн-індустрії, а саме – заслужених діячів мистецтва країни, продюсерів, режисерів, концертних менеджерів та pr-спеціалістів.

Міжнародний проект «EUROPEAN FESTIVAL» запросив до співпраці фахове авторитетне журі, яке оцінило конкурсантів та дало рецензію на кожен виступ.

Участь у дистанційних конкурсах – ефективний механізм різнобічного розвитку особистості, його гармонійної соціалізації і творчого становлення, тому студенти нашого коледжу з радістю й завзяттям беруть участь в дистанційних конкурсних заходах різного рівня!

На цьому авторитетному форумі проявили себе дві  студентки спеціальності Середня освіта (Музичне мистецтво) Рибакова Руслана та Хасанова Ірина. Рішенням журі Руслані та Ірині було присвоєно звання Лауреата І премії.

До участі в конкурсі дівчат підготувала викладач Деменко Н.М.

Побажаємо їм подальших успіхів, майбутніх перемог і творчих злетів.

Надія Деменко, викладач музичних дисциплін

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я