Перемога у Всеукраїнському конкурсі «Битва жанрів»

Батьківська категорія: Новини

Для кожної творчої людини вкрай важливо мати оцінку, мати слухача, глядача та вірити у свої сили. Саме конкурси та змагання дають потужний поштовх у кар'єрі, а інколи і в долі артиста, спортсмена, громадського діяча.


Щоденна праця – це обов'язкова складова таланту. Неможливо здобути перемоги без роботи, зусиль та терпіння. І на цьому шляху не потрібно боятись поразок. Поразки – це досвід, в цьому сенсі вони - безцінні. Без поразок немає прогресу. Вони розвивають аналітичне мислення, емоційну культуру, виховують наполегливість, рішучість, вміння долати перепони на шляху до мрії.

Кожна творча особистість хоч раз в житті має пройти через конкурс, отримати шалені емоції і безцінний досвід змагання.

Через карантинні обмеження багато творчих конкурсів нині відбуваються дистанційно. Творчий десант  на Всеукраїнський відкритий дистанційний конкурс «Битва жанрів» здійснили студенти спеціальності «Середня освіта. Музичне мистецтво». В цьому конкурсі талантів взяли участь 1099 учасників з різних регіонів України.

Плідною і результативною стала для нашої талановитої команди артистів участь у конкурсній номінації «Вокал». Дует у складі Півтораки Ілони та Гримайло Юлії (народний спів), дует у складі Сіробаби Яни та Рижової Анастасії ( академічний спів) – лауреати І ступеню, солісти Гордієнко Ірина, Сіробаба Яна, Рижова Анастасія ( естрадний спів) – лауреати І ступеню, Луць Олена та Муха Сніжана (естрадний спів) – лауреати ІІ ступеню.

Керівнику конкурсантів Деменко Надії Михайлівні,  концертмейстеру Деменку Роману Олександровичу та директору нашого коледжу Білокобильській Любові Борисівні організаторами конкурсу оголошено подяки «За вагомий внесок у розвиток та збереження національної культури і мистецтва, за величезний педагогічний талант, високий професіоналізм, цілеспрямованість та ефективні методи викладання, які сприяють розвитку творчого потенціалу талановитих дітей та молоді»

Тож побажаємо нашим переможцям подальших творчих злетів та перемог!

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я