Виховна година «Життєві цінності»

Батьківська категорія: Новини

10 березня викладачами циклової комісії дошкільної, соціальної педагогіки,  психології та окремих методик  С. Бережною,  В.Таран та студентами 222 та 231 груп було проведено виховну годину «Життєві цінності».  Провідною метою заходу є сприяння формуванню у майбутніх фахівців особистісної системи цінностей, усвідомлення пріоритету духовних цінностей, визначення життєвої мети, вміння зв’язно висловлювати думки, вміння адекватно реагувати на життєві випробування. У ході роботи студентам було запропоновано повчальні притчі, які спонукали зрозуміти і виокремити життєві цінності,  прослідкувати зв’язок між цінностями людини і рішеннями, які вона приймає. Наочно було продемонстровано цінність людини, її життя.

Гра «Як розпорядитися власним життям?», яка проводилася у вигляді аукціону, показала студентам, як інколи важко зробити правильний вибір в житті, адже, на відміну від гри, в реальному житті неможливо відмінити наслідки раніше прийнятого рішення. Міні–тест спонукав майбутніх педагогів задуматись над власною системою цінностей, налаштуватись на позитивні думки.

Життєві цінності людини служать їй опорою, і, слідуючи їм незалежно від обставин, ми починаємо жити більш повноцінним і продуктивним життям.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я