Інтеграційні процеси в освітньому просторі коледжу (в аспекті дистанційної форми освіти)

Батьківська категорія: Новини

Науково-практична конференція педагогічних працівників коледжу з такою назвою відбулася у коледжі 5 січня 2021 року. Конференція відбулася у дистанційному форматі на платформі Google Meet.

Через обставини непереборної сили 2020 рік є особливим як у світовому масштабі, так і з огляду організації навчально-методичної роботи у Комунальному закладі Сумської обласної ради «Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А.С.Макаренка». У своїй роботі нам доводиться враховувати ці обставини, ми набули (і набуваємо) неоціненого досвіду в організації дистанційних та змішаних форм методичної роботи, що позитивно впливає на якість освітнього процесу у коледжі.

Робота конференції відбувалася у онлайн-режимі як дискусія професійних спільнот, яка передбачає навчання через спільну роботу в невеликих групах (в цикловій комісії), де викладачі обмінялися досвідом, власними методичними проблемами, генерували ідеї щодо їх вирішення, реалізації на практиці.

Онлайн-дискусія професійної спільноти викладачів філологічно-гуманітарних дисциплін

Учасниками конференції вирішувались завдання, які максимально повно сприяли реалізації науково-методичної проблеми коледжу – Інтеграція освітньої, виховної, практичної діяльності як умова підвищення якості підготовки майбутнього фахівця НУШ.

Надія Стеценко,

завідувач навчально-методичного кабінету

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я