Виховна година на тему – «Кохання- мить прекрасна. Вибір супутника життя»

Батьківська категорія: Новини

Кожна молода людина, яка стоїть на порозі сімейного життя, мріє про те, щоб воно було щасливим. Запорукою особистого щастя багато хто вважає створення сім’ї, бо ніхто в світі ще не придумав моделі особистого щастя без кохання, без сім’ї. Хто і як може визначити готовність до сімейного життя?

30 вересня 2020 року студентами 141 групи під керівництвом наставника Шамрай Людмили  Григорівни  в рамках відкритого засідання дискусійного клубу-лекторію «Сімейна абетка» проведена відкрита виховна година для студентів IV курсу на тему – «Кохання- мить прекрасна. Вибір супутника життя».

Метою заходу було донести до студентів, що вибір супутника життя – дуже відповідальна справа в житті молодої людини, бо від цього залежить усе подальше сімейне благополуччя.

Кожна людина вибирає свого партнера за різними параметрами. Для когось важливі певні риси характеру, а хтось обирає певний тип зовнішності. Студентам було запропоновано попрацювати в групах і скласти портрет ідеального чоловіка та ідеальної дружини.

Також під час дискусії студенти отримали поради психологів, астрологів щодо вибору супутника життя і проводили тести «Любов і геометрія» та «Готовність до шлюбу».

По закінченню присутні  отримали пам’ятки-порадники щодо правильності вибору супутника життя.   

Наставник 141 групи  Л.Шамрай

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я