ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ

Батьківська категорія: Новини

Руслана Рибакова, студентка 321 групи ( спеціальність Середня освіта. Музичне мистецтво)   стала переможницею дистанційного фестивалю-конкурсу «МЕЛОДІЯ ДОБРА» (м.Полтава).   Конкурс відбувся за підтримки Департаменту культури, молоді та спорту Полтавської міської ради, благодійної організації «Горлиця» та MAY PRODUCTION з метою сприяння розвитку дитячого та юнацького мистецтва, виявлення обдарованих, талановитих дітей та молоді, підсилення впливу професійного мистецтва у естетичному вихованні підростаючого покоління.

До складу журі конкурсу  входили: Наталія Май, голова журі, автор, композитор, співачка, засновник творчого центру в місті Полтава, голова правління благодійної організації «Горлиця», Заслужена артистка України, володарка титулу «Душа української пісні»; Олексій Похвала, заслужений артист України, соліст Академічного ансамблю пісні й танцю Національної гвардії України;  Марія Бойко,заслужений діяч мистецтв України, поетеса, журналіст, громадський діяч; Станіслава Май, педагог-вокаліст, співачка, автор-композитор та Ангеліна Чухліб, артистка балету “PIRATCREW. DANCE ASSOCIATION OF CREATIVE PEOPLE”.

Руслана здобула І місце у номінації вокальне мистецтво (солісти) з музичною композицією Наталії Май «Надія в серці» та нагороджена дипломом переможця, медаллю і цінний подарунком.

Ініціатором участі, творчим керівником, наставником Руслани є викладач музичних дисциплін коледжу – Ірина Рожко, яка також отримала диплом за вагомий внесок у розвиток української культури.

Творчих успіхів, Руслано, нових злетів та перемог тобі та Ірині Валеріївні Рожко. Вітаємо!

Оксана Колесник, заступник директора з виховної роботи

 

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я