Вебінар «Агенти безпеки»

Батьківська категорія: Новини

Одним із найтяжчих злочинів в усьому світі є торгівля людьми. Торгівля людьми є не лише сучасною формою рабства, яке порушує права людини, а й тяжкою формою насильства, що спричиняє ризик для її здоров’я. Жодна країна світу не може убезпечити себе від торгівлі людьми, і Україна не є виключенням.

Негативна  соціально - економічна ситуація, низький рівень правової освіти частини населення, насильство проти жінок та дітей, корупція, політична нестабільність, безпринципність злочинів  та зростаючий попит на дешеву або неформальну працю, створюють сприятливі умови для процвітання цього виду злочину.

22 квітня 2020 року студенти 531 групи КЗ СОР "Лебединський педагогічний коледж імені А.С.Макаренка" разом з соціальним педагогом Коваленко С.Л. брали участь у вебінарі «Агенти безпеки», ініційованого       ГО «Калинове гроно», що проводиться   в рамках проекту «Агенти безпеки» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.  Мета даного проекту  - це  підвищення проінформованості студентської молоді щодо профілактики низки проблем торгівлі людьми: ризики, способи убезпечення, шляхи допомоги та інше. 

Представник ГО «Калинове гроно»  ознайомила з формами експлуатації людей, разом зі студентами обговорили питання безпеки при виборі іноземного роботодавця, а також яких вимог повинні дотримуватися посередники з працевлаштування за кордоном та про правила оформлення трудового договору.

 

 

Світлана КОВАЛЕНКО,

соціальний педагог

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я