Готуємося до роботи в новій українській школі

Батьківська категорія: Новини

Реалізація Концепції «Нова українська школа» вимагає підготовки висококваліфікованих учителів, з високим рівнем володіння теорією та практикою проектування, практичного втілення інноваційного навчання, використання сучасних та цікавих методів роботи.  Відвідування різноманітних семінарів, курсів та майстер-класів – це одна зі складових становлення фахівця.   

      У рамках декади циклової комісії філологічно-гуманітарних дисциплін з метою підготовки студентів ІІІ курсів до педагогічної практики 5 листопада 2019 року відбувся майстер-клас з випускницею Лебединського педагогічного училища (1992р.), учителем початкових класів загальноосвітньої школи №7, регіональним тренером Нової української школи, експертом підручників для Нової школи Бендюг Аллою Іванівною.

     Алла Іванівна поділилася спогадами про насичені роки навчання в училищі, наголосила на необхідності створювати нові ідеї, бути креативними і не боятися змін.

    Студенти  виявили неабияку активність, креативність, висловлювали власні  думки при виконанні   вправ  «Входження в картину», «Джигсоу», «Кубування», «Передбачення», ознайомилися з особливостями  оформлення «Щоденника вражень».

    Особливо цікавими для студентів були завдання з використанням конструктора LEGO, який створює поживний ґрунт для гри, навчання, творчості, фантазії, розвиває критичне мислення, уміння справлятися з проблемними завданнями.

 Студенти були вдячні Аллі Іванівні за цікаву, пізнавальну та змістовну  роботу і висловили  бажання брати участь у подібних майстер-класах.

 

Л.ПЕРЕВОЗНИК, викладач методики

 навчання української мови

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я